Lähdin vasemmistoliiton toimintaan mukaan puolustamaan kaiken heikoimmassa asemassa olevia.  Minun sydäntäni lähellä ovat niin luonto kuin lastemme ja vanhustemme hyvinvointi. Ainutlaatuinen luontomme on herkkä muutoksille ja meidän tuleekin pitää huolta ympäristöstämme ja olemmehan lähellä uutta  Etelä-Konneveden kansallispuistoa. Lintharju tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen harrastamiseen. Väestö Suonenjoella, kuten muissakin Sisä-Savon kunnissa, vanhenee ja vähenee. Meidän tuleekin tehdä kaikkemme väkilukumme kasvattamiseksi. Yhteistyötä alueemme toisten kuntien kanssa tulee lisätä ja syventää.

 

Suonenjoen kaupungin pitää jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä Savon koulutuskuntayhtymän (SAKKY) kanssa jotta toisen asteen koulutusta saadaan järjestettyä mahdollisimman monipuolisesti, yhteistyössä alueen yrittäjien kanssa.

Terveydenhuoltomme ja ikäihmisten hoiva tulee järjestää oikeudenmukaisella verotuksella ylläpidettyinä julkisina palveluina, joita tukemassa ovat tarvittaessa pienet yrittäjävetoiset yksiköt. Asukkaittemme terveyttä ei tule laskea monikansallisten terveysjättien temmellyskentäksi.

Yhdessä rakentaen luomme Suonenjoesta entistä paremman paikan meille kaikille, ei harvoille!